Despre noi

Cu noi, vă rezolvaţi problemele de debavurare, vibrofinisare, sablare si lustruire a pieselor.

O dată pentru totdeauna!

MB TRADING este specializată în rezolvarea problemelor de debavurare, vibrofinisare, sablare si lustruire a pieselor, cât şi în vânzarea maşinilor şi instalaţiilor adecvate, perfect adaptate necesităţilor dumneavoastră.

MB TRADING, o interfaţă eficientă şi competentă.

Programul larg de maşini, accesorii şi tehnologii ne permite sa fim ofertanţi de soluţii complete, rezolvând astfel integral probleme tehnice din domeniul industrial. Faptul ca reprezentăm firme germane de vârf la nivel mondial este un argument important al calităţii maşinilor şi soluţiilor tehnice oferite.

Programul de maşini este completat de activităţi de consultanţă, service, mentenanţă, punere în funcţiune sau ofertare de piese de schimb şi consumabile.

Experienţa de peste 15 ani in domeniu, la nivel european, referinţele de marcă, know-how-ul în toate domeniile amintite, sprijinul direct, la faţa locului, din partea noastră şi a firmelor producătoare, tehnologia şi maşinile de vârf la nivel mondial şi nu în ultimul rând competenţa, este ceea ce vă oferim.Toate acestea în condiţiile unei colaborări strânse cu dumneavoastră şi cu firmele pe care le reprezentăm, respectului faţă de mediul ambiant, atât de important nouă şi generaţiilor viitoare.

ing. Marius Breaz
manager MB TRADING

Pentru mai multe informatii: Download acum.


Spalarea, degresarea, uscarea si conservarea pieselor, o provocare! Revista Tehnica si Tehnologie


Tratarea prin distilare a apelor industriale uzate, revista Tehnica si Tehnologie


Spalarea pieselor cu solutii apoase, revista Tehnica si Tehnologie


Degresarea pieselor folosind percloretilena în sisteme închise


Cosuri metalice pentru transport piese


Vibrofinisarea şi debavurarea pieselor


Maşini speciale de spălat piese